Banden

Autobedrijf Johan Zomer levert ook zomer en winterbanden. Uiteraard balanceren en monteren wij dit voor u. Vraag naar de voorwaarden.

Verlichting

Afstellen van koplampen is voor ons routine. Laat uw verlichting bij ons controleren. bel of mail voor een afspraak.

Onze werkzaamheden bestaan natuurlijk uit in en verkoop van nieuw en gebruikte auto’s, daarnaast voeren wij reparaties, servicebeurten en de A.P.K. uit, kennen de banden en uitlaatservice en hebben uiteraard vele acties lopen.


AIRCOSERVICE:

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan vooral in het najaar de ruiten van de auto erg snel.

Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

Het AD Autobedrijf biedt u verschillende oplossingen:

  • Aircocheck
  • Visuele inspectie + temperatuurmeting
  • Aircoreiniging
  • Vieze geurtjes verdwijnen + de airco wordt gecheckt
  • Complete aircoservice
  • Aircocheck + druk- en lektest + vullen en recyclen van koudemiddel
  • Het interieurfilter in de auto wordt bij het reinigen van de airconditioning gecontroleerd en indien nodig vervangen. 

 

DIAGNOSE:

Auto’s van tegenwoordig beschikken over steeds meer elektronica. Deze technische vooruitgang is leuk, maar kan echter ook vervelende storingen met zich meebrengen. Om deze storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat deze opgelost kan worden. Het AD Autobedrijf beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige monteurs om storingen te verhelpen. Zo kunt u weer gerust de weg op!